BREDA - 1921, NAC is kampioen van Nederland! Dit is een van de weinige foto's van het kampioenselftal. Voor de oefenwedstrijd tegen Beerschot - op Tweede Paasdag 1921 poseren de spelers in het Olympisch Stadion van Antwerpen, van linksnaar rechts: Chris Walder, Jo Schot, Eduard van Roessel, Jo Sillekens, Theo Piederiet, Sjef Mertens, Fanny Petit, Arjaan Philipse, Jacques Piederiet sr., Toon Oomen en Rat Verlegh.
Volledig scherm
BREDA - 1921, NAC is kampioen van Nederland! Dit is een van de weinige foto's van het kampioenselftal. Voor de oefenwedstrijd tegen Beerschot - op Tweede Paasdag 1921 poseren de spelers in het Olympisch Stadion van Antwerpen, van linksnaar rechts: Chris Walder, Jo Schot, Eduard van Roessel, Jo Sillekens, Theo Piederiet, Sjef Mertens, Fanny Petit, Arjaan Philipse, Jacques Piederiet sr., Toon Oomen en Rat Verlegh. © Archief familie J. Piederiet

Nostalgische NAC-kalender: ‘Denk maar niet dat daar een blad uitgescheurd wordt’

BREDA - Mooie momenten uit de geschiedenis van NAC zijn samengebracht in een nostalgische voetbalkalender 2021. Hoogtepunt is de ingekleurde foto van het kampioensteam in 1921.

In samenwerking met indebuurt Breda