BREDA - 1921, NAC is kampioen van Nederland! Dit is een van de weinige foto's van het kampioenselftal. Voor de oefenwedstrijd tegen Beerschot - op Tweede Paasdag 1921 poseren de spelers in het Olympisch Stadion van Antwerpen, van linksnaar rechts: Chris Walder, Jo Schot, Eduard van Roessel, Jo Sillekens, Theo Piederiet, Sjef Mertens, Fanny Petit, Arjaan Philipse, Jacques Piederiet sr., Toon Oomen en Rat Verlegh.
Volledig scherm
BREDA - 1921, NAC is kampioen van Nederland! Dit is een van de weinige foto's van het kampioenselftal. Voor de oefenwedstrijd tegen Beerschot - op Tweede Paasdag 1921 poseren de spelers in het Olympisch Stadion van Antwerpen, van linksnaar rechts: Chris Walder, Jo Schot, Eduard van Roessel, Jo Sillekens, Theo Piederiet, Sjef Mertens, Fanny Petit, Arjaan Philipse, Jacques Piederiet sr., Toon Oomen en Rat Verlegh. © Archief familie J. Piederiet

Nostalgische NAC-kalender: ‘Denk maar niet dat daar een blad uitgescheurd wordt’

BREDA - Mooie momenten uit de geschiedenis van NAC zijn samengebracht in een nostalgische voetbalkalender 2021. Hoogtepunt is de ingekleurde foto van het kampioensteam in 1921.

In samenwerking met indebuurt Breda

  1. Roosendaalse vuurwerkhandelaar: 'Over een paar jaar houden we niets meer over als het zo doorgaat'
    Play

    Roosendaal­se vuurwerk­han­de­laar: 'Over een paar jaar houden we niets meer over als het zo doorgaat'

  2. Schopt robothond Spot, zoemend in plaats van blaffend, het tot de landmacht?
    Play

    Schopt robothond Spot, zoemend in plaats van blaffend, het tot de landmacht?