BREDA - 1921, NAC is kampioen van Nederland! Dit is een van de weinige foto's van het kampioenselftal. Voor de oefenwedstrijd tegen Beerschot - op Tweede Paasdag 1921 poseren de spelers in het Olympisch Stadion van Antwerpen, van linksnaar rechts: Chris Walder, Jo Schot, Eduard van Roessel, Jo Sillekens, Theo Piederiet, Sjef Mertens, Fanny Petit, Arjaan Philipse, Jacques Piederiet sr., Toon Oomen en Rat Verlegh.
Volledig scherm
BREDA - 1921, NAC is kampioen van Nederland! Dit is een van de weinige foto's van het kampioenselftal. Voor de oefenwedstrijd tegen Beerschot - op Tweede Paasdag 1921 poseren de spelers in het Olympisch Stadion van Antwerpen, van linksnaar rechts: Chris Walder, Jo Schot, Eduard van Roessel, Jo Sillekens, Theo Piederiet, Sjef Mertens, Fanny Petit, Arjaan Philipse, Jacques Piederiet sr., Toon Oomen en Rat Verlegh. © Archief familie J. Piederiet

Nostalgische NAC-kalender: ‘Denk maar niet dat daar een blad uitgescheurd wordt’

BREDA - Mooie momenten uit de geschiedenis van NAC zijn samengebracht in een nostalgische voetbalkalender 2021. Hoogtepunt is de ingekleurde foto van het kampioensteam in 1921.

In samenwerking met indebuurt Breda

  1. Het leven van de tweede keeper: 'Beter dan een 9 tot 5 baan'
    Play

    Het leven van de tweede keeper: 'Beter dan een 9 tot 5 baan'

  2. Zondag wordt een zomerse dag: tot wel 27 graden
    Play

    Zondag wordt een zomerse dag: tot wel 27 graden