Oude tijden: rillend het water uit bij de nieuwjaarsduik in Lage Zwaluwe. Dit jaar gaat die niet door, deelnemers kunnen uitwijken naar Drimmelen of Terheijden.
Volledig scherm
Oude tijden: rillend het water uit bij de nieuwjaarsduik in Lage Zwaluwe. Dit jaar gaat die niet door, deelnemers kunnen uitwijken naar Drimmelen of Terheijden. © JOHAN WOUTERS

Nieuwjaarsduik: met muts of zonder kleren

Wie het nieuwe jaar met een frisse start wil beginnen kan meedoen aan een sportieve nieuwjaarsduik op 1 januari. Van Alphen tot Breda en van Drimmelen tot Terheijden, iedereen kan een nat pak gaan halen. Al dan niet in combinatie met chocomel, oliebollen, een kop erwtensoep en de felbegeerde medaille.

0 reacties

  1. ‘De doodgewaande patiënt NAC werd opnieuw tot leven gewekt door de grootaandeelhouders’
    PREMIUM
    Column

    ‘De doodgewaan­de patiënt NAC werd opnieuw tot leven gewekt door de grootaan­deel­hou­ders’

    NAC Breda staat op de handrem. Een unieke situatie voor een club die normaliter met piepende banden, 180 kilometer per uur door het land raast. De op handen zijnde verkoop van ‘de meest noordelijke club van Zuid-Europa’, wordt discreet voorbereid door de snelle jongens van Crossminds uit Rotterdam. Biedende partijen tekenen zowaar een geheimhoudingsovereenkomst. Het zorgt er –tot op heden- voor dat er niets uitlekt. Een nogal on-NAC’s fenomeen.

In samenwerking met indebuurt Breda