Volledig scherm

Nieuwe exploitant voor restaurant Mirabelle

BREDA - Restaurant Mirabelle gaat weer open.

De voormalige sterzaak in de Dr. Batenburglaan in Breda gaat plaats bieden aan een brasserie met open keuken, een bar en een loungehoek. Daarbij krijgt de zaak 'het mooiste terras van Breda', meent de nieuwe exploitant Xavier van Binsbergen.

Op 4 juni 2012 werd Mirabelle ontruimd vanwege een huurachterstand. Enkele dagen later werd de Santé Group, die Mirabelle exploiteerde, failliet verklaard.

Van Binsbergen debuteert in het horecavak. Hij kent Mirabelle sinds zijn kinderjaren. "Mijn overgrootvader Albert Coumans heeft Mirabelle in 1955 gebouwd en jarenlang geëxploiteerd. Tot 1984 zaten mijn grootouders in de zaak. Ik heb er een groot deel van mijn jeugd doorgebracht."

Van Binsbergen gelooft dat er ruimte is voor een breed concept. "Wie geen zin heeft om te koken, kan bij ons terecht voor een betaalbaar alternatief. Maar we bieden ook een uitgebreid diner op niveau."

Het interieur wordt gestript om Mirabelle klaar te maken voor de toekomst. De exploitant hoopt deze zomer open te gaan.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Breda

poll

'Als NAC zaterdag niet wint van FC Groningen kan het handhaving vergeten'

'Als NAC zaterdag niet wint van FC Groningen kan het handhaving vergeten'

  • Eens (87%)
  • Oneens (13%)
3815 stemmen