De auto van straatbewoonster Carina is maandag 12 juli verpletterd door een gevallen boomtak. In de Van der Duyn van Maasdamstraat in de Heuvel in Breda.
Volledig scherm
PREMIUM
De auto van straatbewoonster Carina is maandag 12 juli verpletterd door een gevallen boomtak. In de Van der Duyn van Maasdamstraat in de Heuvel in Breda. © Perry Roovers

Nieuwe bomen voor Van Duyn van Maasdamstraat in de Heuvel: ‘Al drie keer viel er een grote tak naar beneden waarbij auto's beschadigd werden’

BREDA - De boomtak die vorige week in de Van Duyn van Maasdamstraat is afgebroken waarbij een geparkeerde auto compleet vernield werd, is volgens de gemeente bij een eerdere storm beschadigd geraakt. De gemeente is van plan om de oude acacia's in de straat te vervangen.

  1. Backstage bij SBS6-uitzending De Dansmarathon in Breda: 566 meter sporttape, 1200 medewerkers en 150.000 stappen
    PREMIUM

    Backstage bij SBS6-uitzending De Dansmara­thon in Breda: 566 meter sporttape, 1200 medewer­kers en 150.000 stappen

    BREDA - Het Bredase Breepark vormde van donderdag tot en met zaterdag het decor van de SBS6 marathonuitzending van De Dansmarathon. Honderd koppels gingen de uitdaging aan om vijftig uur non-stop te dansen, met als beoogd doel de hoofdprijs van 100.000 euro te winnen. Het hele evenement is continu live te volgen geweest op tv. Twintig paren hielden het vijftig uur vol.

In samenwerking met indebuurt Breda