Volledig scherm
Vrouw aangereden door auto, bestuurder gaat ervandoor © MaRicMedia / Marcel van Dorst

Nieuwe beelden van doorrijder ernstig ongeluk in Breda, er blijkt nog iemand bij gewonde vrouw te hebben gestaan

BREDA - De politie heeft dinsdagavond nieuwe beelden getoond waaruit blijkt dat nog een persoon bij de gewonde vrouw heeft gestaan vlak na het ernstige ongeluk aan de Hamdijk in Breda. De automobilist die het ongeluk veroorzaakte reed vervolgens door. De politie heeft ook nieuwe beelden getoond waarop de auto te zien is. Het gaat om een kleine, donkere personenauto.

Het ongeluk gebeurde zondagavond iets voor 23.00 uur op de Hamdijk in Breda. Op eerder verspreide beelden is te zien dat de automobilist even stopt en dan stapvoets doorrijdt. Op het moment dat de hulpdiensten met spoed ter plekke kwamen, zagen ze een vrouw bebloed op de grond liggen. Ze had een ernstige hoofdwond en was niet goed aanspreekbaar. Het slachtoffer ligt nog altijd op de intensive care, maar is inmiddels buiten levensgevaar. Dinsdag is ze geopereerd aan haar bekken en oogkas.

Op nieuwe beelden is te zien dat een persoon direct na de aanrijding vlakbij de twee auto's en de gewonde vrouw staat. De politie komt graag met hem of haar in contact. De politie zoekt ook de bestuurder van een lichte auto die op het moment van het ongeluk komt aanrijden.

  1. De Superhoppa-religie van Gé Smit: van een stage bij Sauna Diana tot een eigen tattoo
    PREMIUM
    video

    De Superhoppa-religie van Gé Smit: van een stage bij Sauna Diana tot een eigen tattoo

    Hij liep een dagje mee in een seksclub, deed straatinterviews voor een website, maakte een hiphop-nummer en ontwierp zijn eigen tattoo. Gé Smit (67) uit Breda heeft nadat hij een jaar geleden de pensioengerechtigde leeftijd bereikte niet bepaald stilgezeten. Meer dan twintig mini-stages deed hij voor zijn ‘Superhoppa’-project, waarmee hij via lezingen en workshops zijn ervaringen deelt om zo anderen te inspireren.

In samenwerking met indebuurt Breda