Twee forse boomtakken liggen bovenop het nieuwe groene speelplein van kbs Sinte Maerte. De bovenste balk van een klimtoestel is doormidden gebroken doordat er een tien meter lange tak op was gevallen. Het groene speelplein van de school in Princenhage was in mei dit jaar aangelegd.
Volledig scherm
PREMIUM
Twee forse boomtakken liggen bovenop het nieuwe groene speelplein van kbs Sinte Maerte. De bovenste balk van een klimtoestel is doormidden gebroken doordat er een tien meter lange tak op was gevallen. Het groene speelplein van de school in Princenhage was in mei dit jaar aangelegd. © Rob Musters

Nieuw groen schoolplein Princenhage vernield door storm: ‘Gelukkig waren er geen kinderen’

BREDA - Op een nieuw schoolplein in Princenhage zijn speeltoestellen vernield door de stevige wind. Ook elders in de stad zijn bomen omgewaaid door de storm. ,,Als de boom twee meter naar rechts was gevallen, dan was hij dwars door de ruiten gegaan.”

  1. Bisdommen roepen kerken op om nachtmis overdag te vieren: ‘Kerk mag geen bron van besmetting zijn’

    Bisdommen roepen kerken op om nachtmis overdag te vieren: ‘Kerk mag geen bron van besmetting zijn’

    BREDA - De Rooms-Katholieke Kerk schrapt per direct alle vieringen na 17.00 uur. Ook tijdens Kerstmis zullen de aangescherpte maatregelen gelden, zo meldde de Rooms-Katholieke Kerk woensdag. De vraag aan de parochies is om Kerstmis zoveel mogelijk overdag te vieren. De Nederlandse bisdommen hebben hiertoe besloten ‘in verband met de huidige ontwikkelingen op het gebied van de coronapandemie’.

In samenwerking met indebuurt Breda