Nicole van Elteren met Teleza bij speelboerderij Den Scherpenberg in Rucphen. Op de achtergrond haar ouders met haar twee eerder geadopteerde dochtertjes Maria en Diana uit Malawi. Nicole wil ook de drie maanden oude Teleza adopteren. Dat kindje heeft een hartafwijking.
Volledig scherm
PREMIUM
Nicole van Elteren met Teleza bij speelboerderij Den Scherpenberg in Rucphen. Op de achtergrond haar ouders met haar twee eerder geadopteerde dochtertjes Maria en Diana uit Malawi. Nicole wil ook de drie maanden oude Teleza adopteren. Dat kindje heeft een hartafwijking. © Riet Pijnappels

Nicole van Elteren (33): ‘Teleza gaat dit overleven, daarvoor zet ik alles op alles’

OUDENBOSCH/ZUNDERT - Voor het eerst in acht jaar is Nicole van Elteren (33) terug in Nederland. Met twee adoptiekinderen uit Malawi en de kleine Teleza. Het baby-meisje dat een hartafwijking heeft en snel moet worden geopereerd. Anders overlijdt het. ,,Dit moet lukken.”

  1. Brand in fietsenzaak in Breda, 18 studenten op tijd weg uit bovenverdieping
    PREMIUM
    met video

    Brand in fietsen­zaak in Breda, 18 studenten op tijd weg uit bovenver­die­ping

    BREDA - Er is vrijdagochtend brand uitgebroken in de meterkast van fietsenzaak Van Speijk in Breda. Dat gebeurde kort na half 9. De brand aan de Karnemelkstraat veroorzaakte hele donkere rookwolken die het centrum van de stad inwaaiden. Rond half 10 kwam het sein brand meester. De schade is groot, ook voor de studenten die boven de fietsenwinkel wonen. Zij kunnen de komende dagen nog niet terug naar hun kamer.

In samenwerking met indebuurt Breda