Volledig scherm
Arno Verschueren namens NAC in actie tijdens het meest recente duel van de Bredanaars tegen Excelsior (0-2). © Pro Shots

NAC-Fortuna Sittard gaat zondag sowieso door

BREDA - Het eredivisieduel NAC – Fortuna Sittard gaat zondagmiddag ondanks eventuele politiestakingen gewoon door. Dat is de uitkomst van een overleg tussen NAC, de gemeente en de politie. 

Zij vinden dat ze met een aantal extra maatregelen zelf voor een veilige wedstrijdorganisatie kan zorgen.

De politiestakingen staan gepland vanaf vrijdag 14 september 18.00 uur tot en met zondag 16 september. De politie hoopt een doorbraak te forceren in het langlopende cao-conflict. Alleen in spoedgevallen komt de politie in actie.

Uit het reguliere overleg met gemeente en politie kwam afgelopen dagen naar voren dat er geen problemen worden verwacht, ook als de stakingen doorgaan. Door een aantal extra maatregelen te nemen kan NAC een veilige wedstrijdorganisatie voldoende garanderen.

De aftrap van het duel tegen de Limburgers is om 14.30 uur.

  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.

In samenwerking met indebuurt Breda