Fietsen naast P5 bij het Rat Verlegh Stadion in Breda voorafgaand aan een wedstrijd van NAC.
Volledig scherm
Fietsen naast P5 bij het Rat Verlegh Stadion in Breda voorafgaand aan een wedstrijd van NAC. © Ralph Van Wolffelaar

Naast het Rat Verlegh Stadion parkeren voor NAC-PSV? Vergeet het maar

BREDA - Wordt supporters normaal al aangeraden met de fiets naar het Rat Verlegh Stadion te komen, volgende week geldt die oproep nog wat nadrukkelijker. Reden: wegens de opbouw van het terrein van festival Ploegendienst is P5, het parkeerterrein naast het stadion, niet beschikbaar voor het bekerduel met PSV op donderdag 23 januari. 

Muziekfestival Ploegendienst vindt zaterdag 25 januari plaats op het parking P5, pal naast het stadion aan de Lunetstraat. In de aanloop naar het evenement zijn er al opbouwwerkzaamheden, waardoor wedstrijdbezoekers die met de auto komen elders zullen moeten parkeren. 

Geadviseerd wordt in op rond de Steenakker te parkeren of anders op een deel van het oude CSM-terrein naast de Markkade dat op deze dag als tijdelijke parkeerplaats wordt ingericht. Via de Zoete Inval kan het stadion vervolgens te voet worden bereikt. 

Supporters met een mindevalidekaart ontvangen een mail met een routebeschrijving naar een parkeerterrein waar ze mogen parkeren op vertoon van hun kaart. 

NAC laat weten dat de Rat Verleghstraat op deze dag gesloten is van de kruising Rat Verleghstraat/Stadionstraat tot de kruising Rat Verleghstraat/Lunetstraat.

Zie op het kaartje hieronder de locatie van het tijdelijke parkeerterrein. 

Alternatief parkeren op het CSM-terrein tijdens NAC-PSV
Volledig scherm
Alternatief parkeren op het CSM-terrein tijdens NAC-PSV © NAC

In samenwerking met indebuurt Breda