Saskia (m), Sjef (r), Binne en Hank gaan een reis van 4 maanden maken rond de Zwarte Zee in hun knalgele Land Rover. Ook de honden Odie en Dixie reizen mee.
Volledig scherm
PREMIUM
Saskia (m), Sjef (r), Binne en Hank gaan een reis van 4 maanden maken rond de Zwarte Zee in hun knalgele Land Rover. Ook de honden Odie en Dixie reizen mee. © Pix4Profs-Ron Magielse

Na zware ziekteperiode gaat Bredaas gezin met knalgele Land Rover richting Zwarte Zee: 'Alles valt hier voor ons samen’

BREDA - Met een knalgele Land Rover vier maanden de Zwarte Zee rondreizen. Corona of niet: Sjef van den Wijngaart (50), Saskia Wijdoogen (45) en zoons Hank (11) en Binne (10) dóen het gewoon. Want zij weten als geen ander dat het leven door ziekte ook ineens een heel andere wending kan nemen. ,,Als je een droom hebt, moet je dat niet uitstellen.”

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

In samenwerking met indebuurt Breda