Vorige week werd de wine-drive-thru bij het pand van La Persistance op Hoogeind verboden. Nu kan de wijnkoperij het alsnog gaan doen via restaurant De Peer.
Volledig scherm
Vorige week werd de wine-drive-thru bij het pand van La Persistance op Hoogeind verboden. Nu kan de wijnkoperij het alsnog gaan doen via restaurant De Peer. © La Persistance

Na verbod op wine-drive-thru, vindt La Persistance nieuwe weg om wijnen te verkopen

BREDA - Nadat de gemeente eind vorige week de wine-drive-thru van La Persistance verbood, heeft de Bredase wijnkoperij nu alsnog een manier gevonden om wijnen te leveren aan de consument. La Persistance gaat dat vanaf zaterdag doen via restaurant De Peer bij het Liesbos. 

  1. Tilburg en Breda moeten wachten: wietexperiment nogmaals uitgesteld, begin 2024 verwacht

    Tilburg en Breda moeten wachten: wietexperi­ment nogmaals uitgesteld, begin 2024 verwacht

    DEN HAAG - Minister Ernst Kuipers (Volksgezondheid) zegt dat het wietexperiment nogmaals wordt uitgesteld. Hij verwacht dat ‘zoals het er nu naar uitziet’ pas in 2024 in elf gemeentes legaal geproduceerde wiet kan worden verkocht in coffeeshops. Het lukt dus niet om zoals eerder aangekondigd in het tweede kwartaal van 2023 te beginnen. Hij wil wel proberen om daarvoor in een kleiner aantal gemeentes te beginnen met een ‘aanloopfase’.

In samenwerking met indebuurt Breda