Bierbrouwer Roel Buckens verhuist met Frontaal binnenkort naar een veel grotere locatie in Breda-Noord.
Volledig scherm
PREMIUM
Bierbrouwer Roel Buckens verhuist met Frontaal binnenkort naar een veel grotere locatie in Breda-Noord. © Pix4Profs/Joyce van Belkom

Na crowdfunding van 5 miljoen euro richt bierbrouwer Roel (30) het Frontaal-vizier nu ook op whisky en koffie

interviewBREDA - Met zijn vierde crowdfunding haalde de Bredase bierbrouwer Roel Buckens in korte tijd 5 miljoen euro op. Die steekt hij in een nieuwe, grotere brouwerij Frontaal. En hij denkt al verder: ,,Alles wat vloeibaar is en een smaakje heeft, vind ik super-interessant.”

 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.
 2. Sprookje Viola duurt voort, Nieuw Borgvliet heeft laatste wedstrijd in 100-jarige bestaan gespeeld
  PREMIUM
  Nacompetitie derde/vierde klasse

  Sprookje Viola duurt voort, Nieuw Borgvliet heeft laatste wedstrijd in 100-jarige bestaan gespeeld

  Viola mag nog altijd hopen op promotie naar de derde klasse. Door Waspik met 0-2 te verslaan, gaat die ploeg juist een niveautje lager acteren. Het treffen met Dubbeldam was overigens de laatste wedstrijd van de 100-jarige vereniging Nieuw Borgvliet. Volgend seizoen start, na de fusie met FC Bergen, de club in de vierde klasse onder de naam De Markiezaten.
  Breda