Op de muur van het Indisch museum in Breda is muurschildering van Blind Walls Gallery geplaatst. Na de onthulling door wethoudster Marianne de Bie (geheel links in beeld) en Ellen van Nispen (rechts naast haar) vertelt Dennis Elbers van Blind Walls Galleryu (geheel rechts in zwart shirt) over de totstandkoming en laat hij een plaquette zien die op de gevel geplaatst wordt, een primeur, bij andere muurschilderingen komen op termijn vergelijkbare plaquettes met uitleg over het kunstwerk in kwestie.
Volledig scherm
Op de muur van het Indisch museum in Breda is muurschildering van Blind Walls Gallery geplaatst. Na de onthulling door wethoudster Marianne de Bie (geheel links in beeld) en Ellen van Nispen (rechts naast haar) vertelt Dennis Elbers van Blind Walls Galleryu (geheel rechts in zwart shirt) over de totstandkoming en laat hij een plaquette zien die op de gevel geplaatst wordt, een primeur, bij andere muurschilderingen komen op termijn vergelijkbare plaquettes met uitleg over het kunstwerk in kwestie. © Pix4Profs / Johan Wouters

Muurschildering geeft Indisch Museum Breda nog meer kleur

BREDA - Rijstvelden, een vrouw met een batiknaald en vooral veel melati-bloemen kleuren de zijgevel van het Indisch Museum Breda.