Kleindochter Nina en dochter Claudia bij een ijskraampje voor de ingang van safaripark Beekse Bergen. De plek waar Moreno Gori zijn ambachtelijk gemaakte ijs verkocht.
Volledig scherm
PREMIUM
Kleindochter Nina en dochter Claudia bij een ijskraampje voor de ingang van safaripark Beekse Bergen. De plek waar Moreno Gori zijn ambachtelijk gemaakte ijs verkocht. © Pix4Profs-Ron Magielse

Moreno Gori (1949-2021) was jarenlang het gezicht van ijssalon Toetie Froetie in Breda

in liefdevolle herinneringBREDA - Wie heeft er niet in de rij gestaan op de Grote Markt voor het heerlijke zelfgemaakte ijs van Moreno Gori? Hij behoorde tot de derde generatie ijsmakers en was 26 jaar lang het gezicht van Toetie Froetie in Breda.

 1. Zwaluwe met oud-Seolto-trainer Jack Beusenberg helpt ploeg uit Zevenbergen aan tweede kans in nacompetitie
  PREMIUM
  Zaterdag 3C

  Zwaluwe met oud-Seolto-trai­ner Jack Beusenberg helpt ploeg uit Zevenber­gen aan tweede kans in nacompeti­tie

  Waar Seolto-trainer Frans Ceton vooraf verwacht had dat een nederlaag degradatie naar de vierde klasse zou betekenen, kon hij ondanks het verlies opgelucht adem halen. De 1-0 nederlaag tegen Rhoon werd de ploeg uit Zevenbergen niet fataal. Daarvoor mocht het Zwaluwe bedanken, want zij versloegen concurrent Hekelingen met 2-3. Internos verloor van Oud Beijerland en Klundert was kansloos tegen SSS.
  Etten-Leur