Een man uit Breda wordt gearresteerd nadat hij geluidsoverlast heeft veroorzaakt en een agent met de dood heeft bedreigd.
Volledig scherm
PREMIUM
Een man uit Breda wordt gearresteerd nadat hij geluidsoverlast heeft veroorzaakt en een agent met de dood heeft bedreigd. © Politie Breda

Minder misdaad in Breda: alleen meer overlast jeugd en verwarde mensen

BREDA - Het aantal misdrijven dat in Breda wordt gepleegd is in jaren niet zo laag geweest. Er is in het eerste half jaar van 2021 alleen maar een toename te zien in het aantal auto’s dat is gestolen. Wel zijn de afgelopen maanden meer meldingen binnengekomen van overlast van jongeren en mensen die verward gedrag vertonen.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Breda