Sandra Beekman (links) en haar doodzieke moeder Jitske. Het paard van Sandra staat op stal bij Olympisch ruiter Karin Donckers. ,,Eén keer, een laatste keer, wil mijn moeder Karin aanmoedigen."
Volledig scherm
PREMIUM
Sandra Beekman (links) en haar doodzieke moeder Jitske. Het paard van Sandra staat op stal bij Olympisch ruiter Karin Donckers. ,,Eén keer, een laatste keer, wil mijn moeder Karin aanmoedigen." © Pix4Profs / Johan Wouters

‘Mijn moeder nog één keer zien genieten, het is onze grootste droom’

RIJSBERGEN - Jitske de Schiffart (60) uit Rijsbergen heeft een droom. Deze zomer wil ze dolgraag naar de Olympische Spelen in Tokyo. En, al is de kans klein dat ze dat haalt, haar dochters zetten alles op alles om hun moeders laatste wens uit te laten komen.

 1. Burgemeester Maastricht adviseert Depla: ‘Beter om uit te stellen bij veel verzet’

  Burgemees­ter Maastricht adviseert Depla: ‘Beter om uit te stellen bij veel verzet’

  BREDA - De discussie rond het coronaproefevenement in Breda woedt hevig en de ogen zijn gericht op de burgemeester en de gemeenteraad die er maandagavond over debatteren. ,,Het doel van het Fieldlab is om te testen. Als het testen niet per se nodig is en het geeft veel verzet dan is het beter om dit evenement even uit te stellen”, adviseert burgemeester Annemarie Penn-te Strake van Maastricht haar collega Paul Depla uit Breda.

In samenwerking met indebuurt Breda

 1. Leerlingen snuffelen aan het vak van rioolservicemonteur
  Play

  Leerlingen snuffelen aan het vak van rioolservi­ce­mon­teur

 2. Schokkende beelden: politiegeweld in Ohio, 16-jarig meisje doodgeschoten
  Play

  Schokkende beelden: politiege­weld in Ohio, 16-jarig meisje doodgescho­ten