Breda - Pix4Profs/René Schotanus. Het Newman College in Breda ging vandaag weer van start met tafels op gepaste afstand. Klas 2VWO.
Volledig scherm
PREMIUM
Breda - Pix4Profs/René Schotanus. Het Newman College in Breda ging vandaag weer van start met tafels op gepaste afstand. Klas 2VWO. © Pix4Profs/René Schotanus

Middelbare scholen in Breda weer open: ‘Het voelde bijna als de eerste schooldag’

BREDA - Na tweeënhalve maand thuisonderwijs gaan middelbare scholieren weer naar school. In kleine groepjes en op anderhalve meter afstand van elkaar. Kluisjes en kantines blijven dicht en handen moeten worden ontsmet bij binnenkomst. ,,Het is anders dan anders, maar het is fijn om leerlingen eindelijk weer aan te kunnen kijken”

  1. Brabantse pagina's voor kamerverhuur breken met ‘discriminerend’ Dutch only: ‘Pure xenofobie’
    PREMIUM

    Brabantse pagina's voor kamerver­huur breken met ‘discrimi­ne­rend’ Dutch only: ‘Pure xenofobie’

    TILBURG - Kamers zat, maar ‘No internationals’ of ‘Dutch only’. Het is al jaren een doorn in het oog van buitenlandse studenten die een onderkomen zoeken in Nederland. Facebook staat vol beschikbare woonruimten, maar veel studenten willen geen buitenlandse huisgenoten. Een beheerder van pagina's in onder meer Tilburg, Eindhoven, Den Bosch en Breda breekt hier nu mee en verwijdert sinds deze week aanbieders die deze ‘discriminerende’ eisen stellen.

In samenwerking met indebuurt Breda