Met nieuwe vestiging Bagels & Beans is Groene Poort nu helemaal gevuld

BREDA - Ook de laatste ruimte van het nieuwe winkel- en horecagebiedje De Groene Poort in Breda is verhuurd. Op de hoek van de Veemarktstraat en Vlaszak gaat koffie- en broodjesketen Bagels & Beans een tweede Bredase vestiging openen.

"Bagels & Beans heeft veel aandacht voor biologische en vegetarische producten en pas daarmee goed in het concept van de Groene Poort", aldus Maurice Vermeulen, die als bedrijfsmakelaar voor het complex optreedt.

Bagels & Beans heeft ook een zaak aan het Van Coothplein in Breda. De nieuwe vestiging in de Groene Poort wordt groter en krijgt een andere uitstraling omdat de nieuwe huisstijl er wordt doorgevoerd. Bagels & Beans is een Nederlandse keten van horecazaken die werd opgericht in 1996 en inmiddels 69 vestigingen telt. Alle vestigingen worden gerund door franchisenemers.

De Groene Poort is onderdeel van het project Gasthuyspoort, dat verder voornamelijk uit huizen en appartementen bestaat. Op de benedenverdieping zijn zeven bedrijfsunits. In vijf daarvan zijn inmiddels bedrijven gevestigd: de Pastakantine, IJssalon Bon Appetit, Bakker Vromans, de Tosti Club en modezaak District. Nummer zes wordt De Jongens van Zand en Klei. Dat restaurant, waar alles om de aardappel draait, gaat een dezer dagen open. In het voorjaar gaat Bagels & Beans er als laatste van start.

In samenwerking met indebuurt Breda