Met de bus gratis naar het Chassé theater in Breda

BREDA - Het Chassé in Breda heeft iets nieuws bedacht om de komende weken meer mensen naar het theater te lokken. Wie deze maand een theatervoorstelling bezoekt of naar de film gaat, kan daar gratis met de bus naar toe. 

Met busvervoerder Arriva is afgesproken dat reizigers op vertoon van hun theater- of filmkaart en een speciale buskaart voor niets mee kunnen. Heen en terug, ook in de nachtelijke uurtjes. De buskaart kan online bij de aankoop van het entreebewijs worden besteld. Ook voor mensen die al een ticket voor een voorstelling in het Chassé hebben gekocht, maar nog niet zo'n buskaart hebben, kunnen alsnog zo'n kaart bestellen.  

Helemaal nieuw is het theater/bus-arrangement overigens niet. Andere theaters zoals het Beatrix Theater in Utrecht werken er al langer met het nodige succes mee. Bezoekers van de musical The Bodyguard in dat theater kunnen bijvoorbeeld al een musicalkaartje kopen waarbij het busvervoer is inbegrepen. De prijs van het kaartje is wel afhankelijk van de afstand die de theaterbezoeker moet afleggen. 

Volledig scherm
© Chassé Theater
  1. Ergernis over uitblijven herstel Bredase balkons

    Ergernis over uitblijven herstel Bredase balkons

    BREDA - Al acht maanden staan er stempels op het voor- en achterbalkon van Els van Genugtens flat aan de Agaatstraat in de Bredase wijk Brabantpark. En niet alleen daar; alle balkons van het gebouw zijn gestut. ,,En er gebeurt helemaal niets’’, zegt Van Genugten, die de stempels behoorlijk beu is, want ze staan in de weg. Ze wijst op een rotan stoel die over de leuning van het balkon hangt. ,,Die staat normaal op het balkon, maar daar is nu geen ruimte voor.’’

In samenwerking met indebuurt Breda