Volledig scherm
Politiecontroles rond Breda. © MaRicMedia/Tom van der Put

Mensensmokkelaar aangehouden bij controles rond Breda

BREDA - De politie heeft donderdagmiddag tijdens een algehele controle een mensensmokkelaar aangehouden. De Congolese vrouw heeft volgens de politie een illegale vreemdeling uit Guinea de grens mee overgenomen. De man is meegenomen naar het bureau.

De politie hield de controle in samenwerking met de Koninklijke Marechaussee.  Deze was specifiek gericht op grensoverschrijdende en ondermijnende criminaliteit in het grensgebied. Agenten maakten gebruik van het Automatic Number Plate Recognition. Op basis van deze informatie selecteerden motorrijders voertuigen vanaf de A16.

De resultaten van de controle zijn nog niet bekend.

Volledig scherm
Politiecontroles rond Breda. © MaRicMedia/Tom van der Put
  1. Tour du Jour aan de Bredase Rivièra

    Tour du Jour aan de Bredase Rivièra

    BREDA - De terrassen aan de Bredase haven stroomden relatief laat vol, dinsdagavond. Maar gezeten aan het water van de singels, met het nummer Poupee De Cire, Poupee De Son schallend door de luidspreker, en tempraturen die zelfs ruim na het vallen van de avond nog rond de dertig graden liggen, zou je jezelf bijna aan de Franse Rivièra wanen. Helemaal wanneer er de hele avond ook nog eens vol passie over Tour La Grande Boucle, de tour de Franse, gesproken wordt. Maar dan zonder krekels op de achtergrond en met voornamelijk bier op de tafels in plaats van wijn.

In samenwerking met indebuurt Breda