Volledig scherm
PREMIUM
Het Medisch Centrum Westerhage moet verrijzen in het ode Atea-pand aan de Muizenberglaan in Breda. © MC Westerhage

Medisch Centrum Westerhage komt in oud Atea-pand aan Muizenberglaan

BREDA - De wijk Haagse Beemden krijgt een medisch centrum waar onder meer huisartsen, fysiotherapeuten, verloskundigen en een apotheker met elkaar samenwerken. Eind 2020 moet het Medisch Centrum Westerhage openen op het voormalige Atea-terrein aan de Muizenberglaan.

Het nieuwe gezondheidscentrum beslaat bijna 2.000 vierkante meter en biedt ruimte aan zorgspecialisten uit het medische en sociale domein. ,,We zijn zeer verheugd dat onder meer de professionals van het Centrum Jeugd en Gezin, het sociale domein en STAR-SHL ook een plekje krijgen in dit nieuwe centrum”, reageert huisarts Ronald Roothans, een van de initiatiefnemers van het centrum.

  1. Bierreus is blij met Bredase brouwers: ‘Bierconsumptie zit weer in de lift’
    PREMIUM
    interview + video

    Bierreus is blij met Bredase brouwers: ‘Biercon­sump­tie zit weer in de lift’

    BREDA - Nicolas Bartholomeeusen werd geboren aan de Bredabaan in Maria-ter-Heide bij Brasschaat in België. Die weg voert in één lange rechte lijn door Wuustwezel en Zundert naar Breda. Bartholomeeusen zegt niet dat dat hij voorbestemd was om directeur te worden van Bierbrouwerij AB Inbev, met het hoofdkantoor in Breda. Maar hij beaamt dat het mooi toeval is. “Ik voel me hier goed thuis. We kwamen vroeger vaak in Breda en West-Brabant, dus ik ken de omgeving.”

In samenwerking met indebuurt Breda