Volledig scherm
PREMIUM
Spraakvermaak in Terheijden met Matthijs van Nieuwkerk. © Pix4Profs-Ron Magielse

Matthijs van Nieuwkerk bij Spraakvermaak: ‘In december maak ik het bekend’

TERHEIJDEN  - Matthijs van Nieuwkerk maakt in december bekend waar zijn toekomst in medialand ligt. Dat maakte de populaire presentator van De Wereld Draait Door zondagmiddag bekend bij Spraakvermaak. De talkshow bij Ons Thuis in Terheijden ging zondag met de 75e editie het 13e seizoen in. 

Voor de extra lange show had de redactie weer enkele topgasten weten te strikken. Bovenaan de affiche prijkte uiteraard de naam van Van Nieuwkerk, die muren kan behangen met interviewverzoeken. Hij wijst ze steevast af. Waarom hij dan wel op de invitatie van Spaakvermaak inging? "Puur door de fantastische uitnodigingsbrief", gaf de presentator toe. 

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.

In samenwerking met indebuurt Breda