Volledig scherm
Foto ter illustratie © Jeroen Jumelet

Man schopt plassende man tegen kont en wordt aangehouden in Breda

BREDA - Een 26-jarige man uit Halsteren is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden in Breda nadat hij een 32-jarige plassende man uit Dongen tegen zijn kont schopte. De Halsterenaar had een gebiedsverbod en was op dat moment bezig om het centrum te verlaten. Maar dat was niet het enige incident in het Bredase uitgaanscentrum

De politie spreekt van een ‘rommelige horecadienst’. Er waren meerdere opstootjes in het centrum. In de Visserstraat werd een 27-jarige Bredanaar aangehouden omdat meerdere malen een portier en diens moeder met de dood bedreigde. Dit deed hij nadat hij vanwege wangedrag uit de bar was gezet. Hij kon aangehouden worden, omdat horeca-agenten op dat moment al in de straat waren om opstootjes te sussen.

De 26-jarige ‘kontschopper’ uit Halsteren werd rond 00.25 uur op de Nieuwe Prinsenkade aangehouden. Hij schopte zonder enige aanleiding een 32-jarige man uit Dongen die aan het urineren was bij een plaszuil. Bij een eerder incident in de avond had de Halsterenaar al een 12-uurs gebiedsverbod gekregen van de politie. Hij was bezig om het centrum te verlaten, toen hij de man uit Dongen tegen zijn achterwerk schopte.

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.

In samenwerking met indebuurt Breda