Man onder invloed GHB rijdt slingerend door Breda, politieheli cirkelt boven stad

VIDEOBREDA - De politie heeft zaterdag rond 19.15 uur met assistentie van burgers en een politiehelikopter een man aangehouden op de Tramsingel. Hij reed vermoedelijk onder invloed van GHB slingerend door de stad. Er zijn geen gewonden gevallen.

Volgens een politiewoordvoerder zijn diverse meldingen binnengekomen over een gevaarlijk rijdende man. Omdat de politiehelikopter toevallig in de buurt was, heeft deze mee gezocht. Burgers hebben de man helpen tegenhouden toen hij weer wilde gaan rijden. De auto van de man wordt in beslag genomen.

De rondvliegende helikopter vloog een half uur boven de stad en leidde op internet tot veel vragen.

Volledig scherm
Een politiehelikopter hielp zaterdag mee zoeken naar een man die onder invloed van drugs rare capriolen uithaalde met zijn auto in de stad. © Yolanda Sjoukes
Volledig scherm
© MaRic Media / Perry Roovers
  1. Woning Ed Nijpels leeggeroofd tijdens vakantie: ‘Zo veel emotionele waarde bij verdwenen spullen’

    Woning Ed Nijpels leegge­roofd: ‘Ook cadeaus die ik heb gekregen bij mijn afscheid als burgemees­ter van Breda'

    Oud-politicus Ed Nijpels (69) is afgelopen weekend tijdens zijn vakantie in Italië opgeschrikt door tientallen appjes en belletjes. In zijn huis aan een gracht in Amsterdam bleek ingebroken. En goed ook. Tientallen spullen zijn weg, waaronder veel afscheidscadeaus en herinneringen uit zijn tijd als burgemeester van Breda en commissaris van de koningin in Friesland. ,,Ik hoop dat ze het troep vinden en het ergens weer opduikt.”

In samenwerking met indebuurt Breda