Volledig scherm
© Guido van der Heijden

Man neergestoken tijdens grote vechtpartij in centrum Breda

BREDA - Op de Haagdijk in Breda is in de nacht van zaterdag op zondag een vechtpartij uitgebroken tussen een grote groep jongeren. Daarbij is 32-jarige man vermoedelijk neergestoken. Dat meldt de politie. Het was het tweede grote incident in één nacht: even daarvoor werd er geschoten op de Reigerstraat. 

Het incident op de Haagdijk is al het vijftiende steekincident in Breda in iets meer dan een jaar tijd. Bekijk hier het trieste overzicht. 

De vechtpartij brak uit rond 1.50 uur. Toen agenten ter plaatse kwamen, was er echter bijna niemand meer te bekennen. Enkel het slachtoffer op de grond, hij bleek steekwonden te hebben.

De man is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De toedracht van het incident is nog onduidelijk, zo meldt de politie. De rol van het slachtoffer wordt eveneens onderzocht. Burgemeester Paul Depla meldde in de loop van de middag dat de man nog steeds in het ziekenhuis ligt.

Roerige nacht

Even daarvoor vond in het Bredase centrum een schietpartij plaats. Daarbij raakten drie mensen gewond. Twee verdachten werden even later opgepakt. 

Bekijk hier beelden die zijn gemaakt na de schietpartij

In samenwerking met indebuurt Breda