Volledig scherm
© ANP XTRA

Man belandt met busje in het water in Breda, politie springt er achteraan voor verdrinkende hond

BREDA - Twee politieagenten zijn woensdagnacht in Breda het water ingedoken om een hond te redden. Een automobilist was namelijk met zijn bestelbusje in het water terechtgekomen. In de kofferbak zaten twee honden in hondenkooien.

De bestuurder wist zichzelf uit de auto te bevrijden, evenals één van zijn honden. De andere kooi kreeg hij echter niet open, waarna de politie in actie kwam. Twee agenten doken in het water, zwommen naar de auto en wisten met een breekijzer de andere hondenkooi te openen en de viervoeter te bevrijden.

Nadien zijn de agenten, de bestuurder en de honden in verband met het koude water nagekeken en opgewarmd. Zij maken het inmiddels goed.

  1. Coach ex-prostituees: ‘Het is keihard. Maar er is een uitweg’
    PREMIUM

    Coach ex-prostitu­ees: ‘Het is keihard. Maar er is een uitweg’

    BREDA - De seksbranche tiert welig. Onzichtbaar en vaak duister in de huiselijke sfeer of hotelkamer. Prostituees hebben vaak moeite om te stoppen. Ze vinden in Joukje Welman van Instituut Maatschappelijk Werk (IMW) in Breda een stevig baken van hulp en zorg. Sinds de oprichting van het regionaal uitstapprogramma prostituees (RUPS) in 2015 heeft ze liefst 168 prostituees in de Baronie (Breda, Oosterhout en Etten-Leur) op weg geholpen.

In samenwerking met indebuurt Breda

Poll

'NAC moet met trainer Ruud Brood doorgaan in de eerste divisie'

'NAC moet met trainer Ruud Brood doorgaan in de eerste divisie'

  • Eens (80%)
  • Oneens (20%)
7562 stemmen