Volledig scherm
Wat de man gedaan zou hebben, is onbekend. © Perry Roovers / MaRicMedia

Man aangehouden vanwege dreigen in tattooshop in Breda, wapen blijkt kettingkast

UPDATEBREDA - De politie heeft op de kruising van de Prinsenkade en de Haagdijk in Breda een man aangehouden. Hij had zich dreigend uitgelaten in een tattooshop en riep dat hij een wapen bij zich had.

Het voorval vond in de loop van zaterdagmiddag plaats. In de shop dreigde de man dat hij een wapen bij zich had. Daarom zette de politie meerdere eenheden in om de man aan te houden. Hij kwam volgens een woordvoerder opstandig over.

De man is in een arrestantenbus meegenomen naar het politiebureau. Het wapen waar hij het over had, bleek de bovenkant van een kettingkast te zijn.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ik ben echt klaar met dit kabinet
    Geef uw mening

    Ik ben echt klaar met dit kabinet

    Als alles volgens planning verloopt, gaan we in Nederland in maart 2021 weer naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. Dat duurt dus nog bijna anderhalf jaar. Ondertussen is wel duidelijk geworden dat heel wat mensen in dit land ontevreden zijn, boos ook. Het huidige kabinet, Rutte III, lijkt vandaag de dag vooral druk met brandjes blussen, van woedende boeren tot boze docenten. Wordt het niet tijd voor een frisse wind? Of moet kabinet Rutte III de vier jaar vol maken?

In samenwerking met indebuurt Breda