Volledig scherm
Ruzie in kroeg in Breda © Perry Roovers

Man (58) loopt met mes kroeg in Breda binnen en schreeuwt om zijn ex, vrouw verstopt zich op tijd

BREDA/ETTEN-LEUR - Een 58-jarige man heeft zondagnacht voor een hoop tumult gezorgd in een kroeg aan de Sint Jansstraat in Breda. De man liep met een mes het café binnen en eiste al snel de aandacht op door de naam van zijn voormalige partner te schreeuwen. De vrouw wist zich op tijd in veiligheid te brengen.

De verdachte, een 58-jarige man uit Breda, liep rond halfwee ‘s nachts het café binnen. Hij wist dat zijn ex-vrouw binnen was en uitte dreigende taal.

Snijwond

Met een mes in zijn handen baande de verdachte zich door de menigte. Een cafébezoeker probeerde hem te houden, maar werd daarbij geraakt door het mes.

Het slachtoffer, een 64-jarige man uit Etten-Leur, liep een snijwond in zijn schouder op en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Hij en twee anderen hebben aangifte gedaan.

De agressieve Bredanaar werd diezelfde nacht nog opgepakt door de politie. Hij zit nog vast voor onderzoek.

  1. ‘Kobus de Zigeuner was een echte gangster: iedereen was bang voor hem’
    PREMIUM

    ‘Kobus de Zigeuner was een echte gangster: iedereen was bang voor hem’

    ROOSENDAAL - Hij had nog wat jaren gevangenisstraf uit moeten zitten, maar mocht naar huis. Om daar de laatste dagen van zijn leven door te brengen. Kobus Lorsé, alias Kobus de Zigeuner, stierf niet zoals velen voorspelden tussen de gevangenismuren maar thuis, op woonwagenkamp De Kievit in Rotterdam-Beverwaard. Oud-rechercheurs treuren er niet om. ,,Hij was een echte gangster: meedogenloos’’, zeggen ze. ,,Hij was geen lieverdje’’, reageert Kobus’ oudste zoon Bertus. ,,Maar voor zijn kinderen en kleinkinderen was hij een goede man.’’

In samenwerking met indebuurt Breda