Man (51) opgepakt bij de Donk in Breda door agenten met getrokken pistolen vanwege incident in Rotterdam

VideoBREDA - De politie heeft maandagavond met getrokken pistolen een 51-jarige man opgepakt in zijn woning aan De Donk in Breda. Er was veel politie op de been. De man had een mes bij zich. Hij is opgepakt vanwege een eerder incident bij een woning in Rotterdam.

Eerder op de avond kwam er een melding van een schietincident bij De Donk maar dat bericht werd al snel ingetrokken. De politie laat dinsdag weten dat de man is opgepakt vanwege een incident in Rotterdam. 

Incident in Rotterdam

In de Wolfraathstraat in Rotterdam-Zuid gebeurde maandagochtend een incident. De man zou daar in een woning iemand bedreigd hebben en spullen hebben vernield. Er zou volgens de melder ook een vuurwapen zijn gezien maar die trof de politie niet meer aan. Wel was het raam van de betreffende woning kapot. Er was geen kogelinslag te zien en er zijn ook geen hulzen gevonden.

Omdat de auto gezien werd in Breda, werd de politie daar ook ingeschakeld. De man kon uiteindelijk in zijn huis bij De Donk worden opgepakt. Dat gebeurde met getrokken wapens, omdat de man mogelijk bewapend was. Uiteindelijk bleek hij een mes bij zich te hebben. Het onderzoek naar het incident loopt nog.

Volledig scherm
Man aangehouden bij de Donk in Breda © Perry Roovers / MaRicMedia
Volledig scherm
Man aangehouden bij de Donk in Breda. © Perry Roovers / MaRicMedia

In samenwerking met indebuurt Breda