Man (48) uit Roermond overleden bij ongeluk A58 Gilze; weg weer vrij

videoGILZE – Bij een ernstig ongeluk met drie auto’s op de A58 bij Gilze is zaterdagochtend een 48-jarige man uit Roermond om het leven gekomen. Een andere man en vrouw raakten gewond.

De snelweg was de hele ochtend dicht, maar ging rond 15.00 uur weer open. De politie heeft de tijd genomen voor uitgebreid sporenonderzoek om de toedracht van het ongeluk te achterhalen. Hierbij is ook een drone ingezet om de plek van het ongeval van boven te bekijken. 

Tussen Tilburg-Centrum West en knooppunt De Baars stond lange tijd een file. Voor weggebruikers die richting Breda/Rotterdam moesten, werd een omleiding ingesteld.

Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. De ambulance, politie, brandweer en traumahelikopter werden opgeroepen.

Volledig scherm
Ongeluk op A58. © Jack Brekelmans/Persburo BMS
  1. Warmtenet in Breda breidt uit en gaat Tramsingel onderdoor: ‘Behoorlijke ingreep’
    PREMIUM

    Warmtenet in Breda breidt uit en gaat Tramsingel onderdoor: ‘Behoorlij­ke ingreep’

    BREDA - Voor wie zich afvraagt waar die enorme zwarte buizen voor nodig zijn op de Lunetstraat: het warmtenet van Breda breidt uit. Zitten er nu zo’n 20.000 woningen op wat in de volksmond wel stadsverwarming heet, daar komen binnen nu en pakweg vijf tot tien jaar 5.000 huizen en ook bedrijven bij. Er wordt vijf kilometer aan extra hoofdleiding gelegd, om de ‘warmtering’ te sluiten.

In samenwerking met indebuurt Breda