Volledig scherm
© anp

Man (36) aangehouden voor mishandeling op terras op Grote Markt in Breda

BREDA - Een 36-jarige man uit Breda is dinsdag aangehouden omdat hij een andere man maandagavond had mishandeld op een terras op de Grote Markt in Breda. Een 33-jarige man werd aangehouden voor het verstoren van de openbare orde. 

Op het terras van een horecagelegenheid op de Grote Markt in Breda zorgden twee mannen dinsdagavond even voor middernacht voor geluidsoverlast. De politie kwam ter plekke en verzocht het tweetal om weg te gaan.

Enkele ogenblikken later moesten de agenten terug naar de Grote Markt omdat een van de mannen een andere man bij de keel had gepakt. Omstanders grepen in en probeerden de 36-jarige verdachte in bedwang te houden. De man verzette zich hevig bij zijn aanhouding. Hij is door de politie meegenomen naar het bureau. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van mishandeling. De andere man (33) werd aangehouden voor het verstoren van de openbare orde. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ik ben echt klaar met dit kabinet
    Geef uw mening

    Ik ben echt klaar met dit kabinet

    Als alles volgens planning verloopt, gaan we in Nederland in maart 2021 weer naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. Dat duurt dus nog bijna anderhalf jaar. Ondertussen is wel duidelijk geworden dat heel wat mensen in dit land ontevreden zijn, boos ook. Het huidige kabinet, Rutte III, lijkt vandaag de dag vooral druk met brandjes blussen, van woedende boeren tot boze docenten. Wordt het niet tijd voor een frisse wind? Of moet kabinet Rutte III de vier jaar vol maken?

In samenwerking met indebuurt Breda