Man (25) met vuurwapen op hoofd geslagen in Baarle-Nassau, vier verdachten opgepakt op A27

VIDEO + updateBAARLE-NASSAU - Aan de Wolvespoor in Baarle-Nassau is zaterdagavond rond middernacht een man (25) beroofd door meerdere gewapende mannen. Hij is daarbij op zijn hoofd geslagen met een pistool. Niet veel later pakte de politie op de snelweg vier verdachten op.

De overval gebeurde vlak voor het huis van de man. Hij werd daar door twee mannen belaagd en met het wapen geslagen. Zij gingen ervandoor met zijn tasje, waarin onder onder meer een telefoon en portemonnee zaten. Na de beroving sprongen de mannen in een auto en scheurden de weg.

Aanhouding

De politie is meerdere eenheden in de omgeving gaan zoeken naar de daders. Op de A27 bij Oosterhout werd door agenten een auto aan de kant gezet die voldeed aan de beschrijving van het slachtoffer. De vier inzittenden werden gecontroleerd en aangehouden. 

Het gaat om twee mannen uit Amsterdam (19 en 20 jaar), een 20-jarige Rotterdammer en man van 20 waarvan de woonplaats niet bekend is.

Slachtoffer

Het slachtoffer raakte door de klap gewond aan zijn hoofd. Hij is nagekeken in een ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Hij heeft aangifte gedaan.

Volledig scherm
Politie Baarle-Nassau arresteert vier mannen in verband met een overval. © MaRicMedia

In samenwerking met indebuurt Breda