Talitha Korsmit, Sabine van Nispen en Janneke van Lierop, raadsleden in Breda voor respectievelijk D66, GroenLinks en Partij voor de Dieren.
Volledig scherm
PREMIUM
Talitha Korsmit, Sabine van Nispen en Janneke van Lierop, raadsleden in Breda voor respectievelijk D66, GroenLinks en Partij voor de Dieren. © Gemeenteraad Breda

Mag het wat duurzamer? Met zo'n vraag weten ze in Breda maar moeilijk raad

BREDA - ‘Dit is gewoon terreur.’ Jazeker, de rapen zijn gaar, wanneer Sabine van Nispen, Talitha Korsmit en Janneke van Lierop in de raad van Breda op de proppen komen met een bijzondere motie. Daarin wordt onder meer opgeroepen om de maaltijden van de raad vegetarisch en dus duurzamer te maken, maar ook om geen bosje bloemen meer te geven, want dat is slecht voor het milieu.

  1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
    Mijn bevalling

    Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.

In samenwerking met indebuurt Breda