De raad van Breda vergadert over de gang van zaken rond De Lunet. Links (enigszins naar voren gebogen) wethouder Paul de Beer.
Volledig scherm
De raad van Breda vergadert over de gang van zaken rond De Lunet. Links (enigszins naar voren gebogen) wethouder Paul de Beer. © BN DeStem

Lunet: ‘Ben ik nou zo dom of zijn zij zo slim?’

BREDA - ‘Ben ik nou zo dom of zijn zij zo slim?’ Die ongemakkelijk vraag bekruipt Peter Bakker, fractievoorzitter van GroenLinks in de gemeenteraad van Breda. Oorzaak: de indruk die wethouder Paul de Beer wekt, dat de lokale politiek al helemaal op de hoogte had kunnen zijn van de verwikkelingen rond winkelcentrum De Lunet.

 1. NAC-vlag als hoop op betere tijden: ‘Volgend jaar sprankelen mét publiek!’

  NAC-vlag als hoop op betere tijden: ‘Volgend jaar sprankelen mét publiek!’

  BREDA - Als de supporters niet naar NAC kunnen, dan komt NAC wel naar de supporters. Dat is in het kort het idee achter de vlaggenactie van de club. Hierbij krijgen alle seizoenskaarthouders een retrovlag van NAC om de Bredase straten geel en zwart te kleuren. In de wijk Tuinzigt, aanpalend aan het stadion, waren maandag al de eerste vaandels te zien, al mag dat volgens sommige supporters nog best wat uitbundiger.

In samenwerking met indebuurt Breda

 1. De telefooncel: 'Ik maak er al jaren geen gebruik van'
  Play

  De telefoon­cel: 'Ik maak er al jaren geen gebruik van'

 2. GGD-directeur over explosie bij teststraat: 'Verdrietig dat mensen hiertoe in staat zijn'
  Play

  GGD-directeur over explosie bij teststraat: 'Verdrietig dat mensen hiertoe in staat zijn'