Volledig scherm
PREMIUM
De Ginnekenweg met links Laurenz Haarstudio (het donkere pand). © Palko Peeters

Kwekerij opgerold op zolderverdieping Laurenz Haarstudio in Breda

BREDA - Op de zolderverdieping van Laurenz Haarstudio aan de Ginnekenweg in Breda heeft de politie vorige week dinsdag een wietkwekerij opgerold. De politie viel rond 10.00 uur het pand binnen en trof 146 wietplanten aan. De eigenaar van de zaak is aangehouden en na verhoor diezelfde dag nog op vrije voeten gesteld.

De eigenaar zit op dit moment in Spanje en wil alleen kwijt: ,,Dit is oud nieuws, bel maar met de politie of de rechter. Ik heb verder niks te zeggen.” De kapperszaak is vorige week na de vondst van de kwekerij op slot gegaan.

  1. Lichtsloepenparade Breda: weer en sfeer optimaal

    Lichtsloe­pen­pa­ra­de Breda: weer en sfeer optimaal

    BREDA -Een bonte stoet vrolijk verlichte bootjes en boten trok zaterdagavond door de Bredase singels naar de Nieuwe Haven. Het is inmiddels een traditie op de derde zaterdag in september: de Lichtsloepenparade. De tientallen sloepen werden vanaf de kant bekeken en toegejuicht door honderden belangstellenden. Op de oevers van de singels en met name op de bruggen hadden de bemanningen een groot publiek. Het verzamelen in de Nieuwe Haven was een feestje voor zowel de mensen op het water en op de kant. Het weer werkte mee als bijna nooit tevoren en de sfeer onder de mensen deed de rest.

In samenwerking met indebuurt Breda