ondernemers breda
Volledig scherm
ondernemers breda © Ondernemersfonds/Marketing Breda

Koop je spullen lokaal, zeggen de Bredase ondernemers in een campagne

videoBREDA - Voor Bredase ondernemers is de impact van de coronacrisis groot. Meerdere winkels en horecaondernemingen zijn gesloten, maar veel ondernemers zoeken creatieve oplossingen om hun klanten toch te bedienen. Om de ondernemers daarbij te helpen, lanceren het Ondernemersfonds Breda en Breda Marketing de campagne Breda Koop Lokaal.

De campagne is bedoeld om Bredanaars bewust te maken van de kracht van lokaal kopen. Je steunt er de lokale ondernemers mee bij jou om de hoek. Je helpt hen zo overeind te blijven in deze moeilijke tijd. Wat uiteindelijk weer bijdraagt aan een bruisende en levendige stad”, aldus Inger Harteman, marketing manager bij Breda Marketing.

Quote

Je hoeft niet bij een grote webshop te zijn om aan spullen te komen

René de Vos, Ondernemersfonds Breda

‘De volledige achterban van het Ondernemersfonds is getroffen door de coronacrisis”, vertelt René de Vos namens dat fonds. “Dat vraagt echt om deze campagne. Wij willen alle Bredanaars laten zien dat je niet bij een grote webshop hoeft te zijn om aan je spullen te komen. Veel lokale ondernemers, of het nou horeca is of retail, bieden een heel goed (online) alternatief. Dan help je dus de plaatselijke ondernemers en onze stad om hier doorheen te komen’.”

Op bredakooplokaal.nl is een overzicht te vinden van de ondernemers waar je kunt afhalen, die bezorgen of gewoon open zijn. 

In samenwerking met indebuurt Breda