Carnaval 2022 zal zich dit jaar voornamelijk binnen afspelen, in de kroegen. Voor grote mensenmassa's van buitenaf  is geen plaats.
Volledig scherm
PREMIUM
Carnaval 2022 zal zich dit jaar voornamelijk binnen afspelen, in de kroegen. Voor grote mensenmassa's van buitenaf is geen plaats. © Pix4Profs/ Ramon Mangold

‘Kom niet naar Brabant met carnaval’, roepen burgemeesters op

BREDA - Gemeenten, horeca en carnavalsverenigingen in Brabant willen dat carnaval zoveel mogelijk een lokaal leutfeest wordt. ,,We doen aan mensen van elders een vriendelijke doch dringende oproep het carnavalstoerisme nog even uit te stellen”, aldus een woordvoerder van de gemeente Breda.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.