Jongen op de fiets zwaargewond na ongeluk op kruising in Breda, traumaheli geland

VideoBREDA - Op de kruising van de Nieuwe Kadijk en de Biesdonkweg is donderdagavond een fietser zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Het gaat om een jongen. 

Er landde een traumahelikopter met een gespecialiseerd arts voor het slachtoffer. Onder begeleiding van die arts werd de jongen met spoed naar het ziekenhuis gebracht.  

Veel mensen in de buurt hebben het ongeluk zien gebeuren. De kruising was volledig afgesloten, inclusief de fietspaden. De politie doet onderzoek. 

Volledig scherm
Hulpdiensten op de kruising in Breda. © MaRicMedia / Perry Roovers
  1. Afscheid burgemeester Poppe-de Looff: ‘Er waren bedreigingen en andere moeilijke momenten, maar Zundert was een warm bad’
    PREMIUM

    Afscheid burgemees­ter Poppe-de Looff: ‘Er waren bedreigin­gen en andere moeilijke momenten, maar Zundert was een warm bad’

    ZUNDERT -Na ruim twaalf jaar neemt Leny Poppe-de Looff vrijdag afscheid als burgemeester van Zundert. Met echtgenoot Piet blikt ze terug. ,,Er waren moeilijke momenten”. Zoals de bedreigingen in de tijd dat ze aan het roer stond van de ontmanteling van Fort Oranje. Maar: ,,We koesteren ook veel mooie herinneringen.” Eén ding is duidelijk: ,,We gaan Zundert zeker missen.”

In samenwerking met indebuurt Breda

Poll

'Ruud Brood is de juiste man om NAC terug naar de eredivisie te brengen'

'Ruud Brood is de juiste man om NAC terug naar de eredivisie te brengen'

  • Ja (80%)
  • Nee (20%)
4615 stemmen