Een schets van het oude postkantoor aan de zijde van de Keizerstraat. Nieuw ten opzichte van de huidige situatie is de toren aan de linkerzijde, want de achterkant van het gebouw (aan de kant van de Molsparking) wordt helemaal vervangen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een schets van het oude postkantoor aan de zijde van de Keizerstraat. Nieuw ten opzichte van de huidige situatie is de toren aan de linkerzijde, want de achterkant van het gebouw (aan de kant van de Molsparking) wordt helemaal vervangen. © Bedaux de Brouwer Architecten

In oude Bredase postkantoor komen 110 tot 120 appartementen

BREDA - In het oude postkantoor aan de Oude Vest in Breda komen 110 tot 120 appartementen. Het wordt een mix van huur- en koopwoningen. Twee zijden van het complex worden gesloopt en opnieuw opgebouwd. Over de hele begane grond komt een grote ruimte voor winkels, horeca en kantoren.

  1. Tien keer controversiële kunst: Tinkebell kan tegen een (op)stootje en erectie in de kerk
    PREMIUM

    Tien keer controver­siële kunst: Tinkebell kan tegen een (op)stootje en erectie in de kerk

    BREDA - Als kunst door iedereen gelijk gewaardeerd zou worden, dan was er geen kunst aan. Kunst mag schuren. Nee, kunst móet schuren volgens sommigen. Het kunstwerk Destroy my Face van de hand van Erik Kessels werd afgelopen week verwijderd uit skatehal Pier15. Dit gebeurde na aantijgingen van een groep - anonieme - creatieven en skaters die via social media stelden dat het werk zou oproepen tot geweld tegen vrouwen.

In samenwerking met indebuurt Breda