Volledig scherm
PREMIUM
Emi van den Ouweland (links) van de GGD geeft een vaccinatie aan Sylvia Heessels. Foto René Schotanus/Pix4Profs © Foto René Schotanus/Pix4Profs

In de rij voor reisprik en iets tegen de 'dunne'

BREDA - De tijd dat alleen backpackers een prik haalden, is voorbij. Ook senioren en kleintjes staan in rij voor een reisvaccinatie omdat ze zo graag naar Gambia of Dominicaanse Republiek willen. 

Record

Het zijn hoogtijdagen voor de GGD-prikkers in Halsteren, Roosendaal en Breda. Veel toeristen die ver weg willen, al lang geboekt hebben, maar op het laatst aanschuiven voor de vereiste vaccinaties en het nodige advies. Vorig jaar zo'n 13.000, een record voor West-Brabant.

  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.

In samenwerking met indebuurt Breda