Anneloes Officier
Volledig scherm
PREMIUM
Anneloes Officier © Anneloes Officier

In 3 weken 173.000 volgers voor Prinsenbeeks Instagramaccount 'Tussen kunst en quarantaine’

PRINSENBEEK - De Prinsenbeekse Anneloes Officier (31) bedacht drie weken geleden een challenge voor de thuiswerkers: maak een bekend schilderij na met drie voorwerpen uit huis.

Haar Instagramaccount Tussen kunst en quarantaine is een wereldwijd succes geworden en heeft ondertussen ruim 160.000 volgers. Anneloes bedacht deze challenge voor haar huisgenoot. ,,Mijn huisgenoot werkte voor het eerst thuis. Ze was er al snel klaar mee en vroeg aan mij of ik iets leuks kon bedenken voor alle thuiswerkers. Zo is het idee ontstaan.”

  1. Pool met mes staat toevallig tegenover beveiligster in opleiding bij tankstation (31) Breda: ‘Ik nam hem niet serieus’
    PREMIUM

    Pool met mes staat toevallig tegenover beveilig­ster in opleiding bij tankstati­on (31) Breda: ‘Ik nam hem niet serieus’

    BREDA - ,,This is a robbery!” De Pool die in het Engels naar de tankstationmedewerkster (31) riep al het geld uit de kassa te geven, werd niet heel erg serieus genomen dinsdagmiddag. ,,Ondanks dat hij met een groot mes zwaaide, verkocht ik hem gewoon ‘nee’”, vertelt de medewerkster die tijdens de overval alleen in het tankstation De Haan aan de Kruisweide in Breda stond.

In samenwerking met indebuurt Breda