Houtprijzen gieren de pan uit. Bij houthandels is het daardoor drukker dan ooit tevoren. Zo ook bij de Brabantse houthandel in Molenschot. Martin Koenraad uit Wijchen kan aan de gang met zijn pergola.
Volledig scherm
PREMIUM
Houtprijzen gieren de pan uit. Bij houthandels is het daardoor drukker dan ooit tevoren. Zo ook bij de Brabantse houthandel in Molenschot. Martin Koenraad uit Wijchen kan aan de gang met zijn pergola. © Foto Jan Stads / Pix4Profs

Houtprijs stijgt en stijgt maar, houthandel kan amper bijbenen: ‘Op zonnige dagen is het hier gekkenhuis’

BREDA - Wie dit jaar nog wil genieten van een tuinhuis of veranda, loopt naast het feit dat bouw- en tuinbedrijven nauwelijks tijd hebben, tegen een nieuw probleem aan: het hout raakt op. En als het al beschikbaar is, betaal je de hoofdprijs. 

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Breda