Houtprijzen gieren de pan uit. Bij houthandels is het daardoor drukker dan ooit tevoren. Zo ook bij de Brabantse houthandel in Molenschot. Martin Koenraad uit Wijchen kan aan de gang met zijn pergola.
Volledig scherm
PREMIUM
Houtprijzen gieren de pan uit. Bij houthandels is het daardoor drukker dan ooit tevoren. Zo ook bij de Brabantse houthandel in Molenschot. Martin Koenraad uit Wijchen kan aan de gang met zijn pergola. © Foto Jan Stads / Pix4Profs

Houtprijs stijgt en stijgt maar, houthandel kan amper bijbenen: ‘Op zonnige dagen is het hier gekkenhuis’

BREDA - Wie dit jaar nog wil genieten van een tuinhuis of veranda, loopt naast het feit dat bouw- en tuinbedrijven nauwelijks tijd hebben, tegen een nieuw probleem aan: het hout raakt op. En als het al beschikbaar is, betaal je de hoofdprijs. 

  1. Echtpaar (61 en 58) dat vervallen loods verhuurde lijkt ‘erin geluisd’ voor een paar centen
    PREMIUM
    video

    Echtpaar (61 en 58) dat vervallen loods verhuurde lijkt ‘erin geluisd’ voor een paar centen

    ZUNDERT - Ging het om 500 euro huur per maand? Wellicht iets meer. Hoe dan ook borrelnootjes afgezet tegen de opbrengsten van een draaiend crystal meth-laboratorium. Een echtpaar uit Zundert verhuurde uit geldzorgen hun vervallen schuur. En werden verder de penarie in geholpen door drugscriminelen. Een ‘kwetsbaar echtpaar’, aldus de officier van justitie die zich mild toonde in haar strafeis.

In samenwerking met indebuurt Breda