Ter illustratie: een inbreker probeert een huis binnen te dringen.  (Archieffoto).
Volledig scherm
Ter illustratie: een inbreker probeert een huis binnen te dringen. (Archieffoto). © ANP

Hoteleigenaar in Zundert staat oog in oog met inbrekers

ZUNDERT - Een hoteleigenaar in Zundert kreeg in zaterdagochtend de schrik van zijn leven. Hij kwam oog in oog te staan met een aantal inbrekers. 

Rond 4.45 uur werd de eigenaar van het hotel aan de Molenstraat wakker doordat hij gebonk op zijn slaapkamerdeur hoorde. Er bleken twee mannen te staan, die daarna zijn slaapkamer doorzochten.

Vervolgens gingen ze richting de woonkamer. Bij de voordeur van zijn woongedeelte bleef nog een derde man staan. Toen de inbrekers wegwaren, belde de eigenaar 112.

Outletcenter

Kort daarna, rond 5.00 uur, werd er ingebroken bij een outletcenter in dezelfde straat. Er werd binnengekomen door een ruit te vernielen. Uiteindelijk bleken er jassen en broeken te zijn gestolen.

Of het in beide gevallen om dezelfde inbrekers gaat is vooralsnog onduidelijk.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Politie vindt 55.000 euro en kilo's harddrugs bij arrestatie in Breda

    Politie vindt 55.000 euro en kilo's harddrugs bij arrestatie in Breda

    BREDA - De flinke politie-actie vrijdagavond in Breda heeft 55.000 euro en kilo's aan harddrugs opgeleverd. De politie had daarbij waarschuwingsschoten gelost. Een arrestatieteam viel een woning aan de Middellaan in Breda binnen en eerder werd een auto op de A58 tot stilstand gebracht. In een verborgen ruimte van de auto vond de politie een tas met geld, ongeveer 15.000 euro, en een tas met ongeveer vijf kilo MDMA. In de woning werd nog veel meer gevonden. In totaal zijn drie mannen aangehouden.

In samenwerking met indebuurt Breda