Onder het mom 'Horeca-personeel kan het dak op' zijn de enkele mensen die normaal in de kroeg werken nu tijdelijk bezig met de aanleg van groene daken op 23 bergingen in de Belcrum in Breda.
Volledig scherm
Onder het mom 'Horeca-personeel kan het dak op' zijn de enkele mensen die normaal in de kroeg werken nu tijdelijk bezig met de aanleg van groene daken op 23 bergingen in de Belcrum in Breda. © Pix4Profs/ Ramon Mangold

Horeca-personeel kan in Breda het (groene) dak op

BREDA - Normaal gesproken kan Mattijs van Dalen een groen dak wel in zijn eentje aanleggen. Maar de eigenaar van het bedrijf Green Revolution uit Breda heeft voor deze en komende week enkele hulptroepen ingeroepen: vier mannen die normaal in de horeca werken, helpen mee aan een grote klus in de wijk Belcrum in Breda.

  1. Dj's zwoegen de festivalloze zomer door: ‘Het is niet alleen een financiële tegenvaller, maar ook een mentale’
    PREMIUM

    Dj's zwoegen de festivallo­ze zomer door: ‘Het is niet alleen een financiële tegenval­ler, maar ook een mentale’

    De festivalzomer is voor dj's bij uitstek de belangrijkste periode van het jaar. Met meerdere shows per week in binnen- en buitenland is het niet alleen het uitgelezen moment om te zien hoe het publiek reageert op nieuwe muziek, het is ook de periode waarin gouden bergen verdiend worden. Hoe anders is dat dit jaar. Nagenoeg alle festivals zijn afgelast en veel dj's zwoegen voor hun inkomsten, die ze door de coronacrisis steeds verder zien teruglopen. Wanneer ze weer aan de bak kunnen, weet niemand: ,,Ik ga er niet vanuit dat alles snel weer normaal zal zijn, ook economisch niet.”

In samenwerking met indebuurt Breda