Volledig scherm
CM Payments veilt het hoofdsponsorschap © BN DeStem

Hoofdsponsorschap NAC voor 1 dag in de aanbieding

Breda

Paul Verlinden

Voor één wedstrijd met (bedrijfs)naam op het shirt van voetbalclub NAC staan? Het kan tijdens de thuiswedstrijd  van NAC op vrijdag 20 januari tegen Achiles '29 in het Rat Verlegh-stadion.   

De hoofdsponsor van NAC, CM Payments,  trekt zich dan voor één dag terug. Het hoofdsponsorschap voor die dag wordt geveild. De opbrengst gaat naar de actie 3FM Serious Request, die van 18 tot en met 24 december in Breda wordt gehouden.  De actie vraagt dit jaar aandacht voor kinderen die onnodig sterven aan longontsteking.

Bieden op het tijdelijke hoofdsponsorschap kan vanaf 5.000 euro. Degene die het hoogste bod doet, prijkt niet alleen met naam op de shirts, maar krijgt die wedstrijddag nog diverse extra's. Zo worden er tien kaarten voor de eretribune beschikbaar gesteld en biedt CM Payments een borrel en een diner voor tien personen aan. Verder worden er dertig NAC-shirts geleverd met daarop de naam  van de hoogste bieder. 

Iedereen mag meedoen aan de veiling. Bedrijven, verenigingen, maar ook particulieren - zoals een groep vrienden - kunnen een bod plaatsen.

De veiling is gisteren van start gedaan en sluit op op vrijdag 23 december om 13.00 uur. Bieden kan via de website get.cm.nl/hoofdsponsor-voor-een-dag

In samenwerking met indebuurt Breda