Hollandse zangers treden op in Hoge Vucht

John de Bever, John West, Frans Duijts en Wolter Kroes treden komende zaterdag 3 december op in winkelcentrum Hoge Vucht in Breda. Om 13.00 uur begint de 'giga instore', waarbij de zangers van het Hollandse lied hun nieuwste platen promoten. 

De Bever heeft de Vader Abraham-klassieker 'Het kleine café aan de haven' in een nieuw jasje gestoken en brengt hij die middag ten gehoren. John West, afgelopen week nog in het Chassé Theater, zit tien jaar in het artiestenvak. Ter gelegenheid van dat jubileum heeft hij het album 'Tien jaar John West, Terugblik' uitgebracht. Zaterdag laat hij een aantal nummer daarvan horen. 

Ook Frans Duijts heeft een nieuw album, getiteld 'Tijdloos', waaruit hij deze middag put. Het nieuwe album van Wolter Kroes tot slot heet 'Formidabel' en is gestoeld op bekende Franse melodieën. Daar zijn Nederlandstalige teksten op geschreven. Ook Kroes zal enkele van die nummers ten gehore brengen.

Na de instore-optredens is gelegenheid om met de artiesten op de foto te gaan of om een handtekening op een album te scoren.

In samenwerking met indebuurt Breda