Buurtbewoner Vincent op de pas geopende jeu-de-boulesbaan in de Vlaanderenstraat in de wijk Wisselaar in Breda-Noord, waar hij het initiatief voor genomen heeft.
Volledig scherm
PREMIUM
Buurtbewoner Vincent op de pas geopende jeu-de-boulesbaan in de Vlaanderenstraat in de wijk Wisselaar in Breda-Noord, waar hij het initiatief voor genomen heeft. © BNDeStem

Hoge Vucht: ‘Niet altijd halleluja, maar er gebeuren hier zo veel mooie dingen’

BREDA - Cindy wordt er weleens moe van: altijd gaat het over het slechte imago van haar wijk. Tuurlijk, er zijn veel schoolverlaters. Er is een tweedeling. Er is armoede. Ja, de wijk Hoge Vucht in Breda is kwetsbaar. Maar: ,,Er gebeuren hier zo veel mooie dingen. Kijk maar om je heen ...”

  1. Horecabaas Johan de Vos door het dolle heen: ‘Alsof je de loterij hebt gewonnen’

    Horecabaas Johan de Vos door het dolle heen: ‘Alsof je de loterij hebt gewonnen’

    BREDA - Horecaondernemers reageren euforisch op de aangekondigde versoepelingen van de coronaregels. Vanaf volgende week zaterdag kunnen Oranjefans weer EK-wedstrijden op grote schermen op het terras of in het café kijken. Ook kan een bezoek aan de kroeg of club tot diep in de nacht doorgaan. ,,Het is echt alsof je de loterij hebt gewonnen. Deze zomer ziet er nu wel even rooskleuriger uit dan die van vorig jaar”, beschrijft horecaondernemer Johan de Vos uit Breda.

In samenwerking met indebuurt Breda