Jeroen Koppen en Elles van Steenis gaan laangs bij studenten voor een persoonlijke propedeuse-uitreiking.  Jules Quaedvlieg woont in Breda en is toch blij dat hij op deze wijze feestelijk bezoek heeft.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen Koppen en Elles van Steenis gaan laangs bij studenten voor een persoonlijke propedeuse-uitreiking. Jules Quaedvlieg woont in Breda en is toch blij dat hij op deze wijze feestelijk bezoek heeft. © Pix4Profs/Edwin Wiekens

Hoezee, Jules krijgt zijn P! Buas brengt met bakfiets propedeuses rond

BREDA - Een fiks aantal studenten van Buas, de Bredase hbo-instelling, kreeg deze dagen de felbegeerde propedeuse. Normaal organiseert de school een feestelijke bijeenkomst waarop de studenten hun ticket voor het vervolg van de opleiding krijgen. 

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.