Volledig scherm
Hille van der Kaa. © Robert van den Berge/het fotoburo

Hille van der Kaa (36) nieuwe hoofdredacteur BN DeStem (video)

ETTEN-LEUR - Hille van der Kaa (36) is de nieuwe hoofdredacteur van BN DeStem. Van der Kaa volgt Johan van Uffelen op.

Bekijk een kort interview.

Van der Kaa is de eerste vrouwelijke hoofdredacteur bij BN DeStem. Sinds haar 18e is Van der Kaa journalistiek actief. Van der Kaa runt het lecotoraat Media aan de Fontys Hogeschool en werkt als onderzoeker en docent Data Journalism aan de Universiteit van Tilburg. Momenteel doet ze tevens promotieonderzoek naar de invloed van moderne technologie op het vertellen van verhalen.

Redactieraad
"Ze overrompelde ons met kennis van ons gebied en van de journalistiek en haar kijk op de regionale journalistiek", meldt Ans van Goch namens de redactieraad van BN DeStem.

Droom
Van der Kaa: "Dit gebied is zo mooi dat het een stevige titel verdient. Dit is een baan waar ik van droomde toen ik jaren geleden als verslaggever begon. Ooit zou ik aan het roer staan van een prachtige Brabantse titel. Deze droom is versterkt in de afgelopen jaren, waarin ik werkte als journalist, manager, wetenschapper en docent. Altijd met een doel voor ogen: de journalistiek verder brengen.’"

Volledig scherm
© Ralph van Wolffelaar
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Breda